mandag den 31. december 2012

Drengeværelse

De to små har været rigtig glade for at sove sammen, i starten egentlig Lauras ønske, da Johan stadig var så lille at han lå i tremmesengen, kan slet ikke huske hvor længe de har sovet sammen nu.
Men vi kunne mærke på Laura at hun gerne ville og var klar til at komme på sit eget værelse igen.
Så jeg fandt en rigtig drengeseng til Johan og fluks fik manden hentet den og Gud hvor er den smuk. Så dag er gået med at lave hans værelse klar, synes det er blevet så fint. Nu skal vi bare have ommøbleret lidt på tøsens, da det er lidt crovedet nu, de har virkelig nogle små værelser og hun har stadig meget legetøj og er en lille samler :)

2 kommentarer:

Mia sagde ...

Sejt :) Vi (jeg siger vi, men mener Torben :)) er igang med Ella's nye værelse, men det er en større omgang, da væggene er blevet slået ned, så der ku komme mere isolering og gulvet skal af, så vi kan få gulv varme. Heldig pige, men puha en omgang for far. Mor her glæder sig til at indrette :)

Tusenelda sagde ...

Det bliver helt sikkert rigtig fint, glæder mig til at se det færdige resultat. Vi skal igang med de to andres værelser i weekenden, men heldigvis kun noget med at flytte rundt og ikke nogle vægge el gulv der skal laves :-) men det griber jo nok alligevel om sig.