tirsdag den 15. maj 2012

Tudemarie

Puha, idag har bare været tudedag, har bare grædt så meget og hele tiden, kunne virkelig godt bruge at trække et "frinummer" kan man det. Bare så hårdt når man ikke kan styrer hvornår jeg græder, også lidt svært at værer ny på job, har nærmest lyst til bare at sige op... Men de er nu meget forstående og søde.
Og alle prøver bare at hjælpe, men kunne godt bruge en standin, det kan vist ikke helt lade sig gøre. Håber bare dagen imorgen bliver nemmere, ellers er jeg bange for jeg nærmere mig en depri. men det er bare heller ikke ok, bliver nødt til at være stærk for børnene og min fars skyld, og ikke mindst for min mors, hun klare den så flot hver dag ved min fars side, så burde jeg i det mindste prøve... Og aller aller mest for manden i mit liv, min elskede, tænker nogle gange om jeg ville kunne klarer alt det han gør lige så godt, hvis det var omvendt, ved slet ikke hvad jeg skulle gører uden ham.
Jeg vil så gerne gi ham noget tilbage eller bare værer stærk nok, er så træt af at værer svag. Nok også fordi jeg var kommet så langt ned på det tidligere job, da jeg så fik det nye skulle jeg bare til at tro på mig selv igen og hele tiden sige til mig selv at jeg kan, det var jo en kamp nok i sig selv...
Men der har også været lyspunkter idag, var på sygehuset her til aften. Min far sov hele tiden og det var idag et godt tegn og så besøgte vi et vennepar som fik en lille dreng igår, årh det var skønt at se ham, hvilken glæde, kunne værer bleven hele aftenen, så dejligt bare at se på, tak til majbrit for dette smukke syn :-)

1 kommentar:

Mia sagde ...

Årh Sanne. Sikke en slem tid du er igennem lige nu. Jeg håber snart det vender, det hele. Jeg tænker på dig