fredag den 11. december 2009

"Julehygge" hvor...


Ja, vi julehygger, men hold op en måned...
Først nåede vi hverken adventsdekoration eller noget, og jeg var slet heller ikke i julestemning, arme børn. Vi fik nye vinduer den 1. uge i december, så hjemmet lignede ikke sig selv og det kunne ikke lige betale sig at finde pynten frem. Men efter den første uge (uden adventsdeko) holdt Oscar en fridag og hjalp med at pynte op, han er jo nået alderen hvor han husker fra sidste år, at det er sådan man gør.
Men stadig ingen adventsdeko. 2. søndag, kunne næsten ikke bære det over for børnene, men kunne bare ikke finde energien til at komme igang. De forskellige ting fra vindueskarmene havde heller ikke helt fundet deres plads endnu...
I mandags skulle jeg så have mødregruppe, så tog fanden ved mig. Johan blev puttet, da børnene og Martin var taget afsted og så gik der lige en tornado i mig. De kom kl. 10, så var hjemmet ellers toptunet med julehygge og friskbagte boller. Havde også lige banket en okay adventsdekoration sammen og tændt de første 2 lys. Ja, de grinte også lidt ad mig!
Men så i dag har vi lige haft besøg af 2 murer og alt står på borde og gulv igen. Skulle lige have pudset vindueskarmene op inden fugemanden kommer og så tog de lige soveværelset med, nu vi var igang, så vi er rykket i stuen, gad vide hvornår vi kan rykke tilbage!
Altså kunne det overhoved svarer sig at pynte op i år, godt juleaften er hos farmor og farfar, noget mindre kaotisk! Glæder mig :-)

Ingen kommentarer: